Stoiximan Super League

Πογέτ: «Χάσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, πρέπει να βρούμε εναλλακτικές»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ, τονίζοντας ότι η ομάδα του σε ένα πολύ δύσκολο ματς, δεν έπαιξε καλά και έχασε. Τι απάντησε για τη μη χρησιμοποίηση του Μπουονανότε.

Δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για την ήττα της ΑΕΚ μετά τις 9 συνεχόμενες νίκες ο Γκουστάβο Πογέτ, τονίζοντας ότι σε ένα πολύ δύσκολο ματς η «Ένωση» δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων ματς.

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός της μη χρησιμοποίησης του Μπουονανότε, λέγοντας ότι το καλοκαιρι δεν ήταν στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε έτσι; Είναι κρίμα ο τρόπος που χάσαμε. Δεν υπάρχει κάτι για να πούμε. Πρέπει να συγχαρώ τον Ατρόμητο, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο α' ημίχρονο δεν είχαμε κάτι, οι δύο τερματοφύλακες δεν έπιασαν καν την μπάλα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ, το έβαλε ο Ατρόμητος και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μετά εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν πιάσαμε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κρίθηκε στην τακτική, αλλά στη δύναμη και τις μονομαχίες. Ίσως να αποβεί σε καλό για το μέλλον γιατί δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και πλέον αναγκαζόμαστε να βρούμε άλλες εναλλακτικές».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μπουονανότε που είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού: «Εγώ δεν ήμουν το καλοκαίρι εδώ. Μου είπατε ότι ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού, εγώ δεν ήμουν εδώ. Υπολογίζουμε τους Μπαρόχα, Μπακάκη που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Ποια είναι η διαφορά»;

Για τους Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ: «Πιστεύω ότι ο Ζουκουλίνι ήταν παρών. Βοήθησε την ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τον Πέκχαρτ, πρέπει να του δώσουμε ευκαιρίες, έχει καιρό να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να του δώσουμε πολλές ευκαιρίες για να βρει το γκολ και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Ούτε η κούραση, ούτε οι διαιτητές, ούτε η ατυχία. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και χάσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x