Γενικά

Πότε τελειώνει το ματς; Όποτε βάλετε γκολ! (video)

Κάποιοι υποστηρίζουν πως 8 λεπτά καθυστερήσεων στο Μαλδίβες-Κατάρ ήταν υπερβολικές. Όταν μάλιστα ο διαιτητής είδε τα ζόρια, αποφάσισε να κρατήσει κάτι παραπάνω μέχρι να μπει -επιτέλους- ένα γκολ!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ως διοργανώτρια χώρα το Κατάρ θα συμμετάσχει κανονικά, εκτός κι αν οι αποκαλύψεις για σικέ ψηφοφορία στη FIFA είναι τέτοιες που τελικά δεν του επιτρέψουν να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Για το Μουντιάλ του 2018, όμως, το Κατάρ είναι υποχρεωμένο να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών και να κερδίσει την πρόκρισή του μέσα στα γήπεδα…

Κόντρα στην αδύναμη εθνική ομάδα των Μαλδίβων, έστω και εκτός έδρας, ήταν το απόλυτο φαβορί και όλα έδειχναν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Τελικά αποδείχθηκε πως ήταν θέμα… πολύ χρόνου. Πάρα πολύ χρόνου…

Τόσου, που δεν αρκούσαν ούτε τα 8 λεπτά καθυστερήσεων που έδωσε ο διαιτητής (νταξ... για να είμαστε δίκαιο, είχαμε και κάτι ψιλοτραυματισμούς) για να κουνηθεί το πλεχτό. Είδε και αποείδε κι αυτός, αλλά όσο το αποτέλεσμα έμενε στο 0-0 δεν έλεγε να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα. Έσπευσε πάντως να το κάνει άμεσα όταν μετά από 99 λεπτά παιχνιδιού μια τσουρουκιά του Αχμέντ Μοχάμεντ αλ Σαγιέντ –και αφού η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό- κατέληξε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ του Κατάρ!



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x