Stoiximan Super League

«Πρέπει να επέμβουν FIFA και UEFA»

Συνέντευξη σε ισπανικό ΜΜΕ έδωσε ο άσος του Απόλλωνα Σμύρνης , Ντίντακ Ντεβέσα.

Για την ανάγκη να επέμβουν οι FIFA και UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στην «Ultima Hora» ο άσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Ντίντακ Ντεβέσα, που περιέγραψε τα όσα έχει δει στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά:

«Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια και κάθε χρόνο το πρωτάθλημα διακόπτεται. Μία φορά γιατί έβαλαν φωτιά στο σπίτι ενός διαιτητή και μία άλλη γιατί οι φανατικοί του Παναθηναϊκού πέταξαν βεγγαλικά. Αυτά που έγιναν όμως τις προάλλες ήταν εκτός ορίων και νομίζω ότι πρέπει να επέμβει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Πριν μερικές εβδομάδες έριξαν ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, προπονητή του Ολυμπιακού και αποδείχτηκε ότι το έκανε υπάλληλος του κλαμπ και όχι φίλαθλος.

Εδώ τα καπνογόνα δεν απαγορεύονται και δεν υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, οπότε ο έλεγχος είναι μηδαμινός. Δεν έχω φοβηθεί, αλλά οι φανατικοί πολλές φορές εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεγαλύτερες ομάδες θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά αυτές έχουν την χειρότερη συμπεριφορά. Για τους Έλληνες το ποδόσφαιρο είναι ιερό, μπορείς να τους πειράξεις άλλα πράγματα αλλά αν στερήσεις τρεις πόντους στην ομάδα τους, είναι ικανοί να κινητοποιήσουν όλη τη χώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x