Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη κι εγώ είμαι νικητής»

Τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ εξήγησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ντεμπούτο με γκολ πραγματοποίησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό και όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στράφηκε πάνω του.

Ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα εξηγώντας για ποιους λόγους αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ και ανέφερε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του:

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κι αν δεν είχαμε δεχθεί και το γκολ και είχαμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα ήταν όλα καλύτερα. Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το γκολ και την κατάστασή του:

«Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα σήμερα και περιμένω ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια. Είναι χαμηλότερο το επίπεδο μου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ήμουν 1,5 μήνα εκτός, είχα κι έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω και αγωνίζομαι, τόσο πιο γρήγορα θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για την προσαρμογή του:

«Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ. Το ταπεραμέντο των Σέρβων και των Ελλήνων ταιριάζει, οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, προφανώς και χρειάζομαι χρόνο για να δέσω ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες μου».

Για την αποδοχή της πρότασης του ΠΑΟΚ:

«Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ταιριάζει στη φιλοσοφία μου και το πρόσημο θα είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ μου ταιριάζει ως κλαμπ. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη και εγώ είμαι νικητής στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x