Stoiximan Super League

Προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μάχη στο CAS ο ΠΑΟΚ

Συνεχείς τηλεδιασκέψεις είχε το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την εκδίκαση της υπόθεσής του στο CAS.

Πυρετώδεις προετοιμασίες επικρατούν στον ΠΟΑΚ για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που έχει.

Σύμφωνα με τη LiveSport, το νομικό επιτελείο του δικεφάλου του βορρά έκανε συνεχείς τηλεδιασκέψεις το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για το την προσφυγή που θα κατατεθεί μέσα στη βδομάδα στο CAS, για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και συνεχίζουν τις λεπτομερείς διεργασίες, σε συνεργασία με ελβετικό γραφείο. Συγκεκριμένα, αποστέλλουν τα μεταφρασμένα έγγραφα της υπόθεσης και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για όλες τις διευκρινίσεις που χρειάζονται.

Ο χρόνος, άλλωστε, σε αυτή την υπόθεση είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ, αφού θα έχει το περιθώριο να καταθέσει την προσφυγή ως τις 5 Μαΐου.

Παράλληλα, συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη παρακολουθούν την υπόθεση παραπομπής του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για την υπόθεση στημένων αγώνων.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» βρίσκονται… κοντά στις διαδικασίες, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x