Σκωτία

Προπονητής Αμπερντίν: «Το ρόστερ μας είναι άπειρο για το Conference»

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, μια από τις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Conference League αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μπάρι Ρόμπσον, μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της Αμπερντίν στο Conference League.

Ο Βρετανός προπονητής ανέφερε ότι η ομάδα του (εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ) παρόλο που έχει ποιότητα και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της το ρόστερ της, είναι άπειρο σύνολο για τη διοργάνωση.

«Είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε στο πρωτάθλημα και θα παραμείνουμε σταθεροί και υπομονετικοί. Μπορούμε να παίζουμε καλά κάθε εβδομάδα; Όχι, δεν μπορούμε, αλλά μπορούμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε μερικές φορές για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που συναντάμε. Θα υπάρξουν μέρες που θα είναι δύσκολα», ανέφερε αρχικά ο Ρόμπσον.

Για την Ευρώπη και την έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ του: «Η Ευρώπη είναι δύσκολη. Υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα και αίσθηση σε αυτά τα παιχνίδια και αντιμετωπίζεις πολύ καλούς παίκτες και ομάδες. Κοιτάζοντας την ομάδα μας, έχουμε πολλούς άπειρους παίκτες όσον αφορά τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα μάθουν περισσότερα από τις ευκαιρίες που θα έχουν τους επόμενους μήνες. Δείξαμε κόντρα στον Χάκεν, τους πρωταθλητές Σουηδίας ότι έχουμε ποιότητα και μπορούμε να σκοράρουμε, αλλά πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x