Stoiximan Super League

Προς οριστική ματαίωση το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Το τυπικό της υπόθεσης φαίνεται να απομένει προκειμένου να επιβεβαιωθεί η οριστική ματαίωση του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Απίθανο είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει σέντρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Αρετόπουλο συνεχίζονται και οι τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από το γήπεδο της Τούμπας είναι ότι απομένουν μόνο το τυπικό για την οριστική ματαίωση του αγώνα.

Ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο, αλλά με τον Ολυμπιακό να είναι ανένδοτος να βγει στον αγωνιστικό χώρο και τον Όσκαρ Γκαρθία να είναι ήδη στο νοσοκομείο λόγω της ζαλάδας που ένιωθε, φαντάζει απίθανο να γίνει παιχνίδι, τη στιγμή που η σέντρα του ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30.

Εφόσον, τελικά, δεν διεξαχθεί το ματς, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο: «εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x