Stoiximan Super League

Προς παράδοση οι εξέδρες της «Αγια-Σοφιάς» το καλοκαίρι

Τρέχουν οι εξελίξεις για το επόμενο στάδιο των έργων για την «Αγια-Σοφιά». Στα χέρια της ΑΕΚ αναμένεται να είναι μέχρι το καλοκαίρι οι προκάτ-εξέδρες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, βάσει χρονοδιαγράμματος.

Σε καλό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα για το νέο σπίτι της ΑΕΚ.

Οι χωματουργικές εργασίες για το γήπεδο που χτίζει η Ένωση πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου, καθώς οι εκσαφές έχουν φτάσει μέχρι και στα πέντε μέτρα σε κάποια σημεία και στη συνέχεια θα αγγίζουν τα οκτώ μέτρα. Τα θεμέλια θα μπουν, βάσει χρονοδιαγράμματος, προς τα τέλη Νοεμβρίου και το πολύ μέχρι μέσα Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, όμως γίνονται προεργασίες σε μια σειρά από άλλες διαδικασίες που αφορούν το γήπεδο. Προσεχώς θα ξεκινήσει και η δημιουργία των προκάτ εξεδρών, που θα έχει το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων». Εκτιμάται από την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή τους ότι θα είναι έτοιμες μέσα στο καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την ΑΕΚ η εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» θα τις τοποθετήσει στο χώρο του οικοπέδου.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του κατασκευαστικού κομματικού του γηπέδου της ΑΕΚ και ότι μέσα στο 2019 θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του στεγάστρου και με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του σπιτιού των «κιτρινόμαυρων» ώστε να μπει η ΑΕΚ σε αυτό τη σεζόν 2019-20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x