Stoiximan Super League

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Ατρόμητο από ΕΠΟ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους φιλικό ματς στις 8 του μήνα στη διακοπή του πρωταθλήματος για τους πρώτους αγώνες του Nations league.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τις δύο ομάδες, αφού στη διάρκεια της αναμέτρησης στο Περιστέρι οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν φωτοβολίδες και καθίσματα και, έτσι, οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία.

Οπότε και τιμωρήθηκαν οι μεν Περιστεριώτες με πρόστιμο 3.000, οι δε «πράσινοι» με 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η απόφαση: «Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 από την πειθαρχική κατηγορία της ρίψης αντικειμένου και δη μιας φωτοβολίδας καμπύλης πορείας. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.4 α και β και 5, 15 παρ. 3 περ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 8-9-2018, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΠΣ 1923 - ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, με φιλανθρωπικό σκοπό και ειδικότερα την ενίσχυση των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x