Stoiximan Super League

Πρώτη μέρα με Σιφναίο στην Ολλανδία

Ο Μαρκ Σιφναίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας. Δεν υφίσταται θέμα Φλέτσερ για τους «πράσινους».

Από το πρωί της Δευτέρας 16/7, βρίσκονται στην Ολλανδία και το Τίλμπουργκ οι «πράσινοι» προκειμένου να κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η αποστολή του «τριφυλλιού» συνάντησε αρκετή ζέστη, γεγονός που μόνο χαρούμενο δεν μπορεί να κάνει τον Γιώργο Δώνη. Η είδηση της ημέρας σαφώς και ήταν η γνωριμία του Μαρκ Σιφναίου με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» με τον νεαρό επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ασφαλώς εκτός κανονικών ρυθμών προπόνησης βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Όμρι ΆΛτμαν που εξακολουθούν να βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το πρώτο φιλικό για τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Τετάρτη με αντίπαλο την ΑΖ.

Στο μεταγραφικό μέτωπο δεν παρατηρείται κάποια μεγάλη κινητικότητα, μιας και ζήτημα για την απόκτηση του Φλέτσερ δεν υφίσταται , αντίθετα με την περίπτωση του Καμπετσή, όπου οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη Ντόρτμουντ για την απόκτηση του, ενώ αναζητούν και κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x