Γερμανία

Πρώτο βήμα με… ζόρια η Βόλφσμπουργκ

Προβάδισμα για την παραμονή της στην Bundesliga πήρε η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε 1-0 της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ χάρη σε πέναλτι του Γκόμες που σηκώνει πολλή συζήτηση.

Με μια εμφάνιση… καρμπόν της γενικότερης προβληματικής της σεζόν, η Βόλφσμπουργκ χρειάστηκε ένα εύστοχο πέναλτι του Μάριο Γκόμες για να επιβληθεί της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (1-0) και έκανε έστω και με… ζόρια το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αυτή η διαφορά δεν φάνηκε και ιδιαίτερα εντός αγωνιστικού χώρου, με τους φιλοξενούμενους να κοιτούν στα… μάτια τη Βόλφσμπουργκ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Το γκολ που έλυσε το γόρδιο δεσμό των δύο ομάδων σημειώθηκε στο 35’ με πέναλτι, όταν ο αμυντικός της Μπράουνσβαϊγκ, Βάλσβιγκ, είδε την μπάλα από το σουτ του Μάλι να σταματάει στο χέρι του, ωστόσο η υπόδειξη σηκώνει πολλή κουβέντα, αφού και το σουτ ήταν από κοντινή απόσταση σε σχέση με τον αμυντικό ενώ και το χέρι του δεν ήταν μακριά από το σώμα του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκόμες δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και το προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μπραουνσβάιγκ ερχόμενη Δευτέρα (29/5).


Gomez Penalty Goal HD 1-0 Wolfsburg VS... από sportvideostv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x