Stoiximan Super League

Ραμίρεθ: «Δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν σωστοί τακτικά»

Στη σωστή τακτική των παικτών της Ξάνθης σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό ο Κίκο Ραμίρεθ μετά τη λήξη.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είχαν και αγωνιστικά προβλήματα και θα μπορούσαν να νικήσουν με το φάουλ του Εντουάρντο και ότι «διάβασαν» καλά τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως σε κάθε ματς δίνουν το 100% και πως οι αλλαγές έγιναν για να γίνει πιο γρήγορη η ομάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζαμε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που έπαιζε με την ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Εμείς είχαμε προβλήματα με την συμμετοχή του Μαλεζά και του Μπαριέντος. Δώσαμε μετά από καιρό λεπτά συμμετοχής στον Σόσα που κουράστηκε.

Ήμασταν πολύ καλά τακτικά στο γήπεδο. Δεν κάναμε ευκαιρίες, όμως εάν ο Εντουάρντο είχε σκοράρει τότε θα μιλούσαμε για μία πολύ μεγάλη νίκη. Κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες μου στο γήπεδο. Είχαμε εντοπίσει πολύ καλά τα στοιχεία του Ολυμπιακού και το πως κινείται στον αγωνιστικό χώρο.

Σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος προσπαθούμε να δίνουμε το 100%. Στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες πήγαμε πολύ καλά. Στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε την ατυχία να δεχθούμε γκολ στο 1’ και να μην αντιδράσουμε, ενώ με τον ΟΦΗ είδατε όλοι τι έγινε».

Για τις επιθετικές αλλαγές: «Θέλαμε να δώσουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας και να πλησιάσουμε στην περιοχή του Ολυμπιακού. Για αυτό και έγιναν αυτές οι δύο αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x