Stoiximan Super League

Ραμίρεθ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα»

Ο Κίκο Ραμίρεθ ήταν ευχαριστημένος από την νίκη της Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και υποστήριξε πως η ομάδα του θα είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια δήλωσε ο Κίκο Ραμίρεθ, με τον τεχνικό της Ξάνθης να ευχαριστεί και τον κόσμο που... έσπρωξε τους παίκτες του προς τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος», είπε αρχικά.

«Εχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη-Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος. Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x