Γενικά

Ράμος: «Ελπίζω ο κόσμος να μπορεί να πιστεύει σε εμάς»

Την πίστη του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας έδειξε ο Σέρχιο Ράμος, παρά την αναπάντεχη ήττα 3-2 μέσα στο «σπίτι» της από την Αγγλία για το Nations League.

Πιστεύει σε αυτή την εθνική Ισπανίας ο Σέρχιο Ράμος και το δείχνει, καλώντας τον κόσμο να μην πάψει να ποντάρει πάνω σε αυτή την ομάδα, παρά την ήττα 3-2 από την Αγλλία μέσα στο «σπίτι» της.

Οι «φούριας ρόχας» έχασαν το αήττητό τους εντός έδρας μετά από 15 χρόνια, με τον αρχηγό τους να εκφράζει την πίστη του σε αυτό το σύνολο που δημιουργείται από τον Λουίς Ενρίκε, ευχαριστώντας τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι τους.

«Πρέπει να ευχαριστήσω αυτή την πόλη (Σεβίλλη). Είναι υπέροχα να παίζεις εδώ και σου δημιουργεί δέος. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε. Ελπίζω ο κόσμος να μπορεί να πιστεύει σε αυτή την ομάδα», τόνισε ο Σέρχιο Ράμος.

Όσον αφορά στο 3-0 υπέρ της Αγγλίας στο πρώτο ημίχρονο, ο σέντερ μπακ της Ρεάλ υπογράμμισε: «Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι να γυρίσεις τα πράγματα πάνω- κάτω. Ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο! Είχαμε τόσα χρόνο όσο και αυτοί ώστε να πετύχουμε τρία γκολ και στο τέλος το μόνο θετικό που κρατάμε είναι η αντίδρασή μας».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x