Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Συγγνώμη από τον κόσμο της Ξάνθης που δεν νικήσαμε»

Απολογητικός παρουσιάστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ, αφού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας του, που δεν ήρθε η νίκη.

Συγγνώμη από τον κόσμο της Ξάνθης ζήτησε μέσω των δηλώσεών του ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, για το γεγονός ότι οι Ακρίτες έχασαν στα τελευταία λεπτά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρώτη και η πιο δυνατή εντύπωση είναι πως πρέπει να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την ποιότητα του παιχνιδιού τους. Μετά, θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν πήραμε τους τρεις πόντους, που τους χάσαμε για λίγα λεπτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας που ξεκίνησαν ως ο 12ος παίκτης μας, έγιναν ο 11ος και τελικά ο 10ος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης. Είχαμε αριθμητικό μειονέκτημα σε σχέση με την ΑΕΚ, αυτό ήταν για εμάς μια πρόκληση.

Δεν πήραμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν φοβήθηκα ποτέ στον αγώνα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Αμυνθήκαμε σωστά, αλλά είχαμε πρόβλημα με την επιθετική λειτουργία λόγω των αποβολών, συγγνώμη που δεν επιτεθήκαμε όπως θέλαμε. Μεταξύ δύο πραγμάτων, τη διαιτησία και τους παίκτες μου, προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x