Ισπανία

«Ρεάλ είμαστε…»

Και να θες, όταν παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα παρατάς ποτέ. Και αυτό είναι το στίγμα που δίνει ο Ίσκο μετά την ήττα της «βασίλισσας» απ' τη Σεβίλλη, που έβαλε σε περιπέτειες το πρωτάθλημα.

Μόνο τελειωμένη υπόθεση δεν είναι το πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, βάσει των όσων δήλωσε ο Ίσκο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να στενοχωρήθηκε απ’ την ήττα με τη Σεβίλλη, αλλά δεν το βάζει κάτω και δίνει σύνθημα ανάκαμψης για να αντιστραφεί η κατάσταση και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

«Σίγουρα είναι σκληρή ήττα, καθώς άλλαξε ξανά η βαθμολογία, αλλά είμαστε… Ρεάλ. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές μας και μπορούσε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το κάναμε και στο παρελθόν όταν ήμασταν πίσω με έξι πόντους», ανέφερε σε πρώτη φάση ο Ισπανός άσος και συμπλήρωσε:

«Όπως και για εμάς, έτσι και για τους οπαδούς ήταν άσχημη η ήττα στη Σεβίλλη. Θα πρέπει να μείνουν ήρεμοι, είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα δώσουμε τα πάντα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για εμάς να παραμείνουν στο πλάι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x