Stoiximan Super League

Ρέι για Σαμπράνο: «Αν αποκτηθεί θα είναι σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάρλος Σαμπράνο που θέλει ο ΠΑΟΚ, ο Ροντρίγκο Ρέι, σε ιστοσελίδα του Περού. Διαβάστε τι είπε ο Αργεντινός πορτιέρε.

Σε ιστοσελίδα του Περού φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, ο Κάρλος Σαμπράνο.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Περουβιανό αμυντικό, τονίζοντας ότι αν αποκτηθεί θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη για τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται, δεν έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Αν, όμως, ο Κάρλος Σαμπράνο έρθει στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα. Είναι ένα διεθνής παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Είναι ένα εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός που έχει παίξει για πολλά χρόνια στη Μπουντεσλίγκα, ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι δεδομένο ότι πιθανή άφιξη στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα.

Θα παλέψουμε για πολύ σημαντικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό θα είναι πολύ καλό να έρθει στην ομάδα και ένας αμυντικός τόσο υψηλού επιπέδου όπως ο Σαμπράνο
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x