Σκωτία

Συνεχίζει να απειλεί η Ρέιντζερς

Παίζοντας όσο χρειαζόταν, η Ρέιντζερς νίκησε 2-1 στο «Αιμπροξ Παρκ» την Αμπερντίν για την 25η αγωνιστική της Scottish Premier και μείωσε στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Εξακολουθεί να πιέζει τη Σέλτικ η Ρέιντζερς, η οποία νίκησε στη Γλασκώβη 2-1 την Αμπερντίν του Νιλ Γουάρνοκ για την 25η αγωνιστική της Scottish Premier και μείωσε προσωρινά στο -3 από την πρωτοπόρο Σέλτικ, η οποία αγωνίζεται την Τετάρτη στο Εδιμβούργο κόντρα στη Χιμπέρνιαν, με τους «διαμαρτυρόμενους» να έχουν δύο ματς λιγότερα και πιθανόν να ισοβαθμήσουν με τους «καθολικούς» όταν αποκατασταθεί η τάξη και διεξαχθούν όλες οι εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Από την πλευρά τους, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference league έμειναν στο -1 από την προνομιούχο εξάδα.

Ο Ματόντο στο 7’ έκανε το 1-0, ο Μιόφσκι στο 45’+1 ισοφάρισε, ο Κάντγουελ στο 72’ έκανε το 2-1 κι η αποβολή του Στέρλινγκ στο 88’ δεν πρόλαβε να αλλάξει τα δεδομένα.

Εξασφαλίζει την παραμονή της η Μάδεργουελ, η οποία σάρωσε 5-0 την προτελευταία Ρος Κάουντι εντός έδρας και την άφησε σε δύσκολη θέση, ενόψει της υπόλοιπης κανονικής περιόδου και των πλέι άουτ.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Τρίτη 6/2
Ρέιντζερς-Αμπερντίν 2-1

Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι 5-0

Τετάρτη 7/2
Σεντ Τζόνστον-Χαρτς 21:45

Σεντ Μίρεν-Νταντί

Κιλμάρνοκ-Λίβινγκστον

Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x