Σκωτία

Γύρισε στην αγαπημένη του Ρέιντζερς ο Μπάλογκουν

Ο 35χρονος Λίον Μπάλογκουν γύρισε στη Ρέιντζερς υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός Λίον Μπάλογκουν, που αγωνιζόταν τη περσινή σεζόν στη ΚΠΡ, μετρώντας μόλις 16 εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα, επέστρεψε στη Ρέιντζερς αντικαθιστώντας τον 19χρονο αμυντικό Λέον Κινγκ που τραυματίστηκε σε προπόνηση στη Γερμανία.

Ο 35χρονος άσος, ο οποίος κουβαλά πλούσια καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στην Αγγλία αλλά και στη Γερμανία, εντάχθηκε στη Ρέιντζερς το 2020, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του τότε προπονητή, Στίβεν Τζέραρντ, αλλά και να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του Europa League, υπό τον μετέπειτα προπονητή, Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρέιντζερς. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Από τότε που έφυγα, ένιωθα μεγάλη εκτίμηση και αγάπη από φίλους που έκανα στη Γλασκώβη και από την ομάδα», τόνισε o προπονητής των «τζερς», Μάικλ Μπιλ.

O νυν τεχνικός της Ρέιντζερς, Μίχαελ Μπιλ, είπε για τον παίκτη του: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Λίον επιστρέφει ξανά στην ομάδα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουτρολός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x