Σκωτία

Πρόλαβε τους «μνηστήρες» για τον Μακκόσλαντ η Ρέιντζερς

Αρκετές από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Ρος Μακκόσλαντ, αλλά η Ρέιντζερς συμφώνησε μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας πραγματοποίησε o Ρος Μακκόσλαντ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο 20χρονος εξτρέμ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, με τις εμφανίσεις του στη Ρέιντζερς, με την οποία μετράει 10 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Όπως είναι φυσιολογικό, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων η Μπρέντφορντ, η Ρόμα και η Αταλάντα.

Ωστόσο, η ομάδα του πρόλαβε τους… μνηστήρες, καθώς ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε στο Twitter πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή προβλέπει την επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας τους μέχρι το 2027, κάτι που θα επισημοποιηθεί, το αργότερο μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελούσε προτεραιότητα για τον σκωτσέζικο σύλλογο, ο οποίος έφερε εις πέρας τη συγκεκριμένη «αποστολή».

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x