Σκωτία

Συνεχίζει το... κυνήγι της Σέλτικ η Ρέιντζερς - Ήττα για την Αμπερντίν που παραπαίει!

Εύκολη νίκη με 2-0 επί της Σεντ Μίρεν πήρε η Ρέιντζερς, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αμπερντίν, έμεινε σε πέμπτο ματς σε Σκωτία και Ευρώπη χωρίς νίκη.

Όσο νικάει θα ελπίζει για να μειώσει τη διαφορά από τη Σέλτικ η Ρέιντζερς!

Η ομάδα του Φίλιπ Κλεμάν επικράτησε με 2-0 της Σεντ Μίρεν για τη 15η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και έφτασε στους 31 βαθμούς, μειώνοντας έτσι τη διαφορά από τη Σέλτικ στο -8 που νωρίτερα νίκησε με 3-1 τη Σεντ Τζόνσον.

Ο Αμπνταλάχ Σίμα άνοιξε το σκορ στο 45', με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 70', με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος υπέρ της Ρέιντζερς.

Στο άλλο ματς, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αμπερντίν, ηττήθηκε με 2-0 από τη Χιμπέρνιαν και έδωσε συνέχεια στο κακό πρόσωπο που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, έμεινε σε πέμπτο ματς σε Σκωτία και Ευρώπη χωρίς νίκη και υποχώρησε στη 10η θέση με 13 βαθμούς, ενώ απέχει μόλις τρεις πόντους από την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Λίβινγκστον!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 18' ο Βέντε, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Γουίλιαμ Φις στο 70', με τη Χιμπεριάν να ανεβαίνει στην 5η θέση με 21 βαθμούς.

Η επόμενη (15η) αγωνιστική:

Σάββατο 02/12 (17:00)

Κιλμάρνοκ-Χαρτς 0-1
Λίβινγκστον-Ρος Κάουντι (Αναβλήθηκε)
Μάδεργουελ-Νταντί 3-3

Κυριακή 03/12 (17:00)

Σεντ Τζόνσον-Σέλτικ 1-3
Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν 2-0
Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν 2-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x