Αγγλία

Ρεκόρ για Γιουνάιτεντ και Σάντσες

Μπορεί ο Αλέξις Σάντσες να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ήδη έχει προσφέρει κέρδος στους «κόκκινους διαβόλους».

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξις Σάντσες και στην ανανέωση του Ζοσε Μουρίνιο, αλλά τα έσοδα αυξάνονται συνεχώς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων», Εντ Γούντγουορντ, ανακοίνωσε πως ο σύλλογος παρουσίασε αύξηση κερδών και μάλιστα η φανέλα με το νούμερο «7» του νέου σταρ της ομάδας, Αλέξις Σάντσες δημιούργησε νέο ρεκόρ.

Ο πιο κερδοφόρος σύλλογος του κόσμου παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοινώνοντας μάλιστα και τα κέρδη για το εξάμηνο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017 με τα έσοδα να ανέρχονται από τα 316 στα 346 εκατομμύρια ευρώ.

Αύξηση σημειώνεται και στις πωλήσεις όσο και στα έσοδα από τα χρήματα που λαμβάνει η Γιουνάιτεντ τις ημέρες αγώνων, όπως και επίσης στα τηλεοπτικά και διαφημιστικά δικαιώματα, με τα κέρδη να αυξάνονται από τα 29,5 στα 44,1 εκατομμύρια ευρώ.

Με αφορμή τα νέα οικονομικά στοιχεία των «κόκκινων διαβόλων», ο Γούντγουορντ ανέφερε:

«Το συμπαγές επιχειρηματικό μας μοντέλο μας έχει επιτρέψει να επενδύσουμε στο μέλλον του συλλόγου με την ανανέωση του Ζοσέ Μουρίνιο και την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Ανυπομονούμε για το υπόλοιπο της σεζόν, έχοντας αυτοπεποίθηση γι’ αυτό. Ο σύλλογος έχει χρηματοδοτηθεί για τους "8" του Champions League».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ντανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x