Stoiximan Super League

Ροντρίγκες: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ αναγνώρισε ο βοηθός προπονητή του Λεβαδειακού, δίνοντας συγχαρητήρια στην «Ένωση» για την κατάκτηση του τίτλου.

Υπόκλιση στην ΑΕΚ έκανε μετά τη λήξη του αγώνα ο βοηθός προπονητή του Λεβαδειακού.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αντί του Ζοζέ Ανιγκό, ο Μπερνάρ Ροντρίγκες αναγνώρισε την ανωτερότητα της «Ένωσης» και τη συνεχάρη για την κατάκτηση του τίτλου.

Όσο για τη δική του ομάδα, σημείωσε ότι ήταν δύσκολο να καταφέρει κάτι καλύτερο απέναντι σε έναν αντίπαλο με τέτοιο κίνητρο σε γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκες

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο για μας να παίξουμε εδώ σε ένα γεμάτο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα που με νίκη έπαιρνε τον τίτλο. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ με το πέναλτι και όταν έγινε το 2-0 στο ημίχρονο ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Παίξαμε καλύτερα στο β’ μέρος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Έχουμε κάνει μια σχετικά καλή χρονιά. Έχουμε 34 πόντους και παίρνοντας τα δυο ματς που απομένουν μπορούμε να φτάσουμε στους 40, που είναι μια καλή συγκομιδή. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ να έχει μια καλή σεζόν του χρόνου στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x