Αγγλία

Ρότζερς: «Είναι θέμα χρόνου ο Βάρντι να επιστρέψει στο σκοράρισμα»

Την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Τζέιμι Βάρντι εξέφρασε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, παρά την αφλογιστία στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα.

Τι και αν ο Τζέιμι Βάρντι δεν έχει βρει γκολ στα εννιά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, ύψωσε ασπίδα προστασίας , διατυπώνοντας την στήριξή του προς τον 33χρονο φορ.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει στο σκοράρισμα. Είναι θέμα χρόνου. Μερικές φορές διανύεις ένα σερί ανομβρίας σαν και αυτό. Δεν χρειάζεται να προσθέτουμε βάρος στους ώμους του. Δεν ωφελεί να του ασκούμε πίεση γνωρίζει τι πρέπει να κάνει».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στο σκοράρισμα οφείλουν να συνεισφέρουν άπαντες , φέρνοντας ένα παράδειγμα για να τεκμηριώσει το συλλογισμό του. «Εάν ένας σύλλογος χρειάζεται να πετύχει 65 γκολ προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, δεν είναι θετικό ένας στράικερ να πετυχαίνει 40, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι συμπαίκτες του δεν έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Κεντρικοί αμυντικοί, πλάγιοι οπισθοφύλακες, μεσοεπιθετικοί, όλοι έχουν καθήκον να συμβάλουν.

Κοιτάξτε τι κάνει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στη Λίβερπουλ. Έχει βρει δίχτυα 10 φορές, μα ασκεί τρομερή επίδραση στο παιχνίδι των «κόκκινων» συνολικά. Όσα δίνει στην ομάδα επιτρέπουν στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να σημειώνουν γκολ. Όταν ο Τζέιμι βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και δεν βρίσκει δίχτυα δημιουργεί χώρους για τους άλλους παίκτες
», επεσήμανε στην αγγλική ιστοσελίδα «Goal».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x