Γερμανία

Ρουμενίγκε: «Η κρίση του κορωνοϊού μπορεί να είναι μια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο»

Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος θεωρεί ότι είναι ευκαιρία να σταματήσουν να δίνονται αστρονομικά ποσά σε μισθούς και μεταγραφές.

Η κρίση του κορωνοϊού μπορεί τελικά να έχει θετικές συνέπειες για το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, που θεωρεί ότι θα σταματήσει αυτό που ονομάζει «ανθυγιεινές» τάσεις όσον αφορά την έκρηξη των μισθών και των μεταγραφών.

«Κάθε κρίση εμπεριέχει επίσης μια ευκαιρία. Οι μισθοί των παικτών και τα ποσά των μεταγραφών έχουν από καιρό μια κακή εξέλιξη. Η κρίση θα οδηγήσει σε αυτήν την παύση», δήλωσε ο Ρουμενίγκε στο περιοδικό «51», το οποίο κυκλοφορεί μεταξύ των μελών της Μπάγερν.

«Φυσικά ο καθένας που αγαπάει το άθλημά μας περιμένει την ημέρα που θα μπορεί να παιχθεί και πάλι. Ας ελπίσουμε ότι όταν θα μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο, μπορεί να μας βοηθήσει να επανέλθουμε προσεκτικά στην ομαλότητα», πρόσθεσε και αναφέρθηκε και στις οικονομικές συνέπειες που έχουν οι ομάδες.

«Τα έσοδα των ομάδων πρακτικά έφτασαν στο μηδέν. Αυτό επηρεάζει επίσης την Μπάγερν, αλλά είμαστε μόνο τυχεροί που έχουμε δημιουργήσει αποθεματικά τα τελευταία χρόνια και ακριβώς αυτό μας επιτρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x