Γερμανία

Ρουμενίγκε: «Το καλοκαίρι θα αποφασίσουμε για Χάμες»

Δεν βιάζονται στη Μπάγερν Μονάχου να αποφασίσουν για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκεζ.

Οι φήμες περί επιστροφής του Χάμες Ροντρίγκεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι «οργιάζουν», ωστόσο ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία με τη «βασίλισσα».

Ο διετής δανεισμός του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στη Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη Μπάγερν Μονάχου να πρέπει να πληρώσει την οψιόν αγοράς του στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τις 15 Ιουνίου, σε περίπτωση που θελήσει να τον εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της.

Όπως δήλωσε ο Ρουμενίγκε όμως, η Μπάγερν δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του Χάμες στον σύλλογο, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

«Στη συμφωνία που έχουμε υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Χάμες Ροντρίγκεζ, υπάρχει οψιόν αγοράς την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέχρι τις 15 Ιουνίου του 2019. Βρισκόμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, οπότε δεν νομίζω πως έχει νόημα να συζητάμε γι αυτό από τώρα. Η άποψή μου είναι πως ο Χάμες έπαιξε πολύ καλά στην περσινή σεζόν. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας απ’ ότι θυμάμαι. Στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ για το Champions League τον περασμένο Μάιο) έκανε το 2-2 και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x