Oλλανδία

Περιζήτητος ο γιος του Φαν Μπόμελ: Τον θέλουν τα «μεγαθήρια» της Ολλανδίας!

Ο γιος του Μαρκ Φαν Μπόμελ, ονόματι Ρούμπεν, βρίσκεται στο στόχαστρο των «μεγάλων» της Ολλανδίας μετά την εξαιρετική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Μάαστριχτ.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει… Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ έκανε τη δική του ξεχωριστή καριέρα και αγωνίστηκε σε σπουδαίους συλλόγους όπως Αϊντχόφεν, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Τώρα, έρχεται ο γιος του, ονόματι Ρούμπεν, να σηκώσει… σκόνη και να βάλει το όνομά του στο μπλοκάκι των «μεγαθηρίων» της Ολλανδίας. Διότι για τον 18χρονο εξτρέμ της Μάαστριχτ, ο οποίος μετράει 14 γκολ και 5 ασίστ σε 30 αγώνες, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον οι Αϊντχόφεν, Φέγενορντ και Άγιαξ.

Ο Ρούμπεν Φαν Μπόμελ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μίρσεν (τοπική ομάδα), ενώ μεταπήδησε στα τμήματα υποδομών της Αϊντχόφεν και μετέπειτα σε αυτά της Μάαστριχτ. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και φέτος κάνει… πράματα και θάματα.

Εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες, ενδιαφέρονται επίσης οι Άλκμααρ, Τβέντε, Φίτεσε και Ουτρέχτη, ενώ έχει προτάσεις και από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. Παρόλα αυτά, ο πατέρας του φαίνεται πως του βάζει… φρένο, αφού θέλει ο γιος του να αναπτυχθεί πρώτα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x