Stoiximan Super League

Ροζ: «Χαρούμενος στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη»

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, φάνηκε άκρως ικανοποιημένος τόσο από την πορεία του στην ομάδα του, όσο και από την αντιμετώπιση που έχει από τους οπαδούς.

Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά για την εξαιρετική πορεία του Άρη το τελευταίο δίμηνο, είναι ο Γάλλος στόπερ, Λίντσεϊ Ροζ. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός εμφανίζεται πολύ χαρούμενος με το κλίμα που έχει βρει στον Άρη και σε δηλώσεις του στον Αrena FM, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν.

«Από την αρχή με υποδέχτηκαν πολύ καλά, όλοι στην ομάδα. Και τα μέλη και οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ευτυχείς γιατί είχαμε καλά αποτελέσματα» είπε ο Γάλλος που εξέφρασε την πίστη του, ακόμα και για κατάληψη της 4ης θέσης: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πέμπτοι, σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πιστεύουμε οτι μπορούμε να προσπεράσουμε τον Ατρόμητο, να είμαστε εμείς τέταρτοι. Υπάρχουν ελπίδες και για τρίτη θέση, αλλά προτεραιότητα άμεση, πιο ρεαλιστικά, είναι να βρεθούμε στην τετράδα. Και μόνο όμως που είμαστε σε τροχιά εξόδου στο Europa League, είναι πολύ καλό».

Όσο για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στον Άρη, ο Ρος απάντησε: «Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Στο τέλος είναι μια απόφαση που εμπλέκει πολλούς, όπως ο Άρης, η Λοριάν, αλλά και η οικογένειά μου. Είναι κάτι που δεν σκέφτηκα ακόμα. Μένω επικεντρωμένος στα πέντε τελευταία ματς. Δεν ήθελα ακόμα να ασχοληθώ με αυτό. Όλοι μαζί, θα πάρουμε την απόφαση που πρέπει, όταν πρέπει. Τώρα προέχει να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και είμαι συγκεντρωμένος εκεί. Είναι αλήθεια οτι ο γιος μου πηγαίνει ήδη σε γαλλικό σχολείο. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, ζεστοί. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μας υποδέχτηκαν όλοι πολύ καλά».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x