Αγγλία

Σακό: «Γι’ αυτό έδωσα το χέρι στον Μπεντέκε»

Ο –δανεικός από την Λίβερπουλ- Μαμαντού Σακό της Κρίσταλ Πάλας συνεχάρη τον σκόρερ Κρίστιαν Μπεντέκε για τα γκολ του στο «Anfield», εξήγησε όμως πως δεν ήθελε να εκνευρίσει τους οπαδούς των «Reds».

Η Κρίσταλ Πάλας έφυγε με το σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Λίβερπουλ χάρη σε δύο γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή των «Reds», Κρίστιαν Μπεντέκε, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Premier League.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πάντως είχαν τρεις λόγους για να είναι εκνευρισμένοι, πέραν της ήττας και των γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

Έχει να κάνει με την χειραψία του Βέλγου με τον Μαμαντού Σακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Πάλας ως δανεικός από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γάλλος αμυντικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, γι’ αυτό παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του ματς.

Μετά από ένα απ’ τα γκολ του Μπεντέκε, ο Σακό συνεχάρη τον Βέλγο δια… χειραψίας, εξοργίζοντας του οπαδούς των «Reds».

Ωστόσο, ο Γάλλος αμυντικός έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, καθώς εξήγησε πως «απλώς έδωσα συγχαρητήρια σε έναν φίλο μου. Όταν ο Κρίστιαν σκόραρε, έμεινα στην θέση μου γιατί δεν ήθελα να πανηγυρίσω. Όταν όμως ήρθε προς το μέρος μου, του έδωσα το χέρι όπως κάνουν οι φίλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x