Γενικά

Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες μου πρέπει να αισθάνονται περήφανοι»

Χαρούμενος μετά το θρίαμβο επί της Ισπανίας εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις του στο Sky Sports μετά τη νίκη των «λιονταριών» κόντρα στην Ισπανία για το Nations League.

Ο Άγγλος προπονητής δήλωσε: «Οι ποδοσφαιριστές μου πρέπει να αισθάνονται περήφανοι με την απόδοσή τους. Μίλησα με τους παίκτες πριν το παιχνίδι και τους υπενθύμισα πόσο καλοί είναι. Οι τρεις ήταν εξαιρετικοί. Οι υπόλοιποι έπρεπε να δείξουν το πόσο γενναίοι είναι. Νομίζω ότι τα κατάφεραν μια χαρά. Έπαιξαν πολύ ώριμα παρόλο που είναι νέα ομάδα».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Γνωρίζαμε ότι δύσκολα θα παίρναμε αποτέλεσμα, εάν παίζαμε 90 λεπτά άμυνα. Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο πιέζει η Ισπανία. Έπρεπε να ρισκάρουμε, όμως όταν καταφέρναμε να σπάσουμε την πίεσή τους, ήμασταν απειλητικοί στην κόντρα».

Τέλος ο προπονητής των «λιονταριών» ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά που έχουμε καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Κάποιοι παίκτες, μας έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Η νοοτροπία της ομάδας ήταν εξαιρετική, τώρα μπορούν όλοι να απολαύσουν τη σημερινή νίκη».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x