Stoiximan Super League

Σάρωσε τους μικρούς του ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 6-0 της ομάδας Κ20 σε φιλικό αγώνα διάρκειας τριών ημιχρόνων που διεξήχθη στο Emileon.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Μύγας, Κέβιν, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Κοντογιάννης, Μήλιος, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου. Σκόραραν στο 14’ ο Μήλιος και στο 18’ ο Βασιλείου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Καράι, Ρουμπουλάκου, Κούσας, Μαλής, Μάκος, Μαργαρίτης, Κωνσταντινόπουλος, Κάπελ, Βασιλάρης, Βιγιαφάνιες (23’ Κοντογιάννης). Σκόραρε στο 14’ ο Κάπελ.

Στο τρίτο μισό αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Μύγας (13’ Μάκος), Κέβιν (20’ Βασιλάρης), Μαλεζάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας, Κάπελ. Μήλιος, Βασιλείου (13’ Ρουμπουλάκου). Σκόραραν στο 7’ ο Βασιλείου, στο 16’ ο Κάπελ και στο 23’ ο Βασιλάρης.

Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε ο Ρουσκουσέδα, λόγω ενός σφιξίματος που αισθάνθηκε τον αστράγαλο, όπως και ο τραυματίας Μωραΐτης.

Ο Λιονέλ Πόντες τόνισε πως: «Ολοκληρώσαμε το διάστημα των προσαρμογών και ήταν σημαντικό να δούμε στον σημερινό αγώνα όσα δουλέψαμε έως τώρα. Είναι σημαντικό, επίσης, που παίξαμε με την ομάδα Κ20 και γνωρίσαμε τους ποδοσφαιριστές της. Είναι κάτι που θα επιδιώξουμε και στη συνέχεια, γιατί θέλουμε να υπάρχει σύνδεση όλων των τμημάτων του Παναιτωλικού».

Για την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 08:30 στο Emileon.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x