Stoiximan Super League

«Σβήνεται» η ποινή του Παναθηναϊκού

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται να «σβήσει» την ποινή του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» θα έχει κόσμο στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η απόφαση για την έφεση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί λόγω του ματς με τον ΠΑΟΚ για τα play off της περυσινής σεζόν.

Η εκδίκαση έγινε την Παρασκευή και από στιγμή σε στιγμή είναι πιθανό να γνωστοποιηθεί η οριστική έκβαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την «Πράσινη» αναμένεται να γίνει δεκτή η έφεση του «τριφυλλιού». Αν επιβεβαιωθεί αυτό θα αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Επρόκειτο να εκτίσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κέρκυρα και ενώ δεν είχε τελεσιδικήσει η υπόθεση, αλλά λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, η ποινή μεταφέρθηκε για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι θα έχει τον κόσμο δίπλα της και στο προσεχές ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x