Europa League

«Σεφτές» για Λουκέρνη με ανατροπή και αμυντικά κενά ενόψει Ολυμπιακού

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Λουκέρνη, επικρατώντας 4-2 της Λουγκάνο. Αρκετά αμυντικά κενά η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Έκανε… σεφτέ η Λουκέρνη στην Ελβετία. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League πέτυχε την πρώτη της νίκη –παίρνοντας και τους πρώτους της βαθμούς- στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-2 της Λουγκάνο, για την 3η αγωνιστική.

Πολλά αμυντικά κενά παρουσίασε η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», δεχόμενη εύκολα φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ματς, αλλά και να χάνουν πέναλτι στο 40’.

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τη Λουκέρνη, καθώς η αδράνεια της άμυνας στο 6ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Γιάο να βάλει μπροστά σκορ τη Λουγκάνο. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 22’ με τον Ντεμχασάι, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, αλλά ο Σάλβι απέκρουσε το πέναλτι του Καρλίνιος στο 40’. Ωστόσο, η αντίπαλος του Ολυμπιακού πήρε εκείνη προηγούμενη στα αποδυτήρια, καθώς με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, αφού ο Σερπφ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε η Λουκέρνη.

Πιεστικοί ήταν οι γηπεδούχοι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σερπφ να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 58’, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του (3-1). Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στη Λουγκάνο, η οποία πήρε μέτρα στο γήπεδο και με τον Βέξεϊ μπήκε ξανά στο ματς, στο 64’ (3-2).

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δημιουργήσαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την ισοφάριση, ώσπου ο Ελέκε στο 74’ (που είχε περάσει ως αλλαγή στο 64’) «χόρεψε» την άμυνά τους και με ωραίο τελείωμα με το εξωτερικό έκανε το 4-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Λουκέρνη πήρε τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x