Stoiximan Super League

«Σειρήνες» από Τουρκία για Μπαστακό

Ακόμα ένας παίκτης που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Ατρόμητου βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού, καθώς ομάδα της Τουρκίας πραγματοποίησε διερευνητική κρούση για τον Μιχάλη Μπαστακό.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ατρόμητου πιστοποιείται για ακόμα ένα καλοκαίρι, αφού ο Δημήτρης Λημνιός από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού έκλεισε στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο στη Σεντ Ετιέν.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για παίκτες των «κυανολεύκων» συνεχίζεται, αφού αυτή τη φορά ο Μιχάλης Μπαστακός είναι αυτός που βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Τουρκίας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στον Ηρακλή, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Γκαζιάντεπ, ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και deal.

Το θέμα δεν είναι προχωρημένο και ο Ατρόμητος δεν «καίγεται» να πουλήσει, αφού θα το πάρει απόφαση μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται με αυτόν τον τρόπο και η επιβράβευση στον παίκτη για την απόδοση που είχε με τον Ηρακλή, αλλά και στον Ατρόμητο για τους παίκτες που βγαίνουν από την Ακαδημία του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x