Σκωτία

Στην Ευρώπη τα χαλάει, στη Σκωτία συνεχίζει αήττητη η Σέλτικ του εντυπωσιακού Πάλμα!

Η Σέλτικ επικράτησε με 3-1 της Κιλμάρνοκ και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ισόπαλες ήρθαν οι Χαρτς και Χιμπέριαν.

Τι και αν στους ομίλους του Champions League μετράει δυο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές; Η Σέλτικ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Σκωτία και σιγά-σιγά αρχίζει να... χάνεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε με 3-1 της Κιλμάρνοκ για την 8η αγωνιστική, έφτασε στους 22 βαθμούς και στο +7 από τη δεύτερη, Σεντ Μίρεν, ενώ έχει διψήφια (+10) διαφορά από τη βασική της αντίπαλο, Ρέιντζερς.

Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Χατάτε, με τον Λουίς Πάλμα να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ με τους Κέλτες στο 33' συνεχίζοντας την πολύ καλή απόδοση που έχει το τελευταίο διάστημα. Ο Γουάτσον μείωσε στο 72' σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, με τη Σέλτικ να «σφραγίζει» τη νίκη της στο 82' με τον Τέιλορ για το τελικό 3-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, Χαρτς και Χιμπέριαν ήρθαν ισόπαλες 2-2, ενώ η Λίβινγκστον επικράτησε με 2-0 της Μάδεργουελ, η οποία αγωνίστηκε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μίλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x