Σκωτία

«Νίκη στην αντίσταση»: Τα πανό των οπαδών της Σέλτικ μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σέλτικ ύψωσαν πανό υπέρ των Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κιλμάρνοκ για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Πανό υπέρ των Παλαιστινίων μετά την αναθέρμανση της έντασης και του πολεμικού κλίματος στη Μέση Ανατολή εναντίον του Ισραήλ ύψωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Σέλτικ, στο πλαίσιο της χθεσινής αναμέτρησης με την Κιλμάρνοκ για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς εναντίον ισραηλίτικων στόχων, οι Ultras των «πράσινων» τοποθετήθηκαν με το δικό τους τρόπο στις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σήκωσαν ένα πανό στο «Parkhead» που έγραφε «Free Palestine» και άλλο ένα που είχε ως σύνθημα: «Νίκη στην αντίσταση».

Σέλτικ: Το πανό των οπαδών για Μέση Ανατολή

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι υποστηρικές της Σέλτικ προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάτσιο είχαν υψώσει αντιφασιστικό για την ιταλική ομάδα και η UEFA επέβαλε πρόστιμο 13.000 λιρών στον σκοτσέζικο σύλλογο, αφού η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ενέργειες στους αγώνες της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x