Stoiximan Super League

Σίμος: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο επιθετικό τρίτο του Άρη»

Στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του ΟΦΗ στην επίθεση στάθηκε μετά το 0-3 του Άρη στο «Γεντί Κουλέ ο Γιώργος Σίμος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως δεν είχαν «καθαρό» μυαλό στις φάσεις που δημιούργησαν, χαρακτήρισε νέα την ομάδα για το μέλλον, στάθηκε στην απουσία των φίλαθλων τους και περιμένει το 2021 να φέρουν ως ομάδα διαφορετικά συναισθήματα στους φίλους τους.

Αναλυτικά: «Σήμερα, νίκησε η πιο αποτελεσματική ομάδα, είχαμε περισσότερες στιγμές στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου, αλλά δεν είχαμε "καθαρό" μυαλό στην τελική προσπάθεια. Δεν ξέρω αν νίκησε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο αποτελεσματική.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μας λείπουν οι φίλαθλοί μας, μας κουράζει. Τελειώνει μια χρονιά, ελπίζω να δώσαμε συναισθήματα στον κόσμο μας, μέσα από τόσα προβλήματα, γρήγορα να φύγει η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι η μεγάλη στενοχώρια μας που δεν είχαμε κόσμο στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, που το περίμενε για είκοσι ολόκληρα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x