Euro 2024

Σκίμπε: «Λάθος αυτό που έγινε στο τέλος, δεν παίξαμε βρώμικα»

Δεν θέλησε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς αρκέστηκε να πει ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν έπαιξαν βρώμικα.

Σε πολύ πιο ήρεμους τόνους μίλησε ο Μίκαελ Σκίμπε σε σχέση με τον συνάδελφό του και προπονητή της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του αντίπαλου προπονητή αρκέστηκε να πει ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν βρώμικα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδαμε σήμερα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και με δυνατές μάχες σε κάθε μέτρο του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν καλό πρόσωπο. Στο α' μέρος η Βοσνία ήταν πιο καλή αλλά στην επανάληψη παρουσιαστήκαμε καλύτερα. Είχαμε και πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος η ισοπαλία άφησε τα πάντα ανοιχτά για τις δύο ομάδες στον δρόμο για την Ρωσία».

Για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς: «Θέλω να πω ότι σέβομαι τον συνάδελφό μου Μπαζντάρεβιτς και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Λούλιτς. Μέσα στο παιχνίδι έγινε μεγάλη μάχη αλλά δεν θεωρώ ότι παίξαμε βρώμικα. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αν και η Βοσνία ανέβηκε ψηλά και μας πίεσε. Γενικά υπήρχε πολύ άγχος και πίεση για τους βαθμούς και σκληράδα στον αγώνα. Πολλοί από τους παίκτες που έπαιζαν στις δύο ομάδες είναι φίλοι και υπήρξαν και συμπαίκτες».

Για το περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα: «Ενημερώθηκα αλλά δεν είδα το περιστατικό με τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας να χτυπάει τον παίκτη μας, τον Γιαννιώτα που έχασε ένα ή δύο δόντια. Πρόκειται για μεγάλο λάθος και είναι σίγουρα καταδικαστέο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x