Ελλάδα

Σκίμπε: «Στο χέρι μας να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο»

Στο χέρι της Εθνικής είναι το να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει και πάλι στο γήπεδο σύμφωνα με τον Μίχαελ Σκίμπε. Με αλλαγές κόντρα στην Ισλανδία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, έμεινε ο Μίχαελ Σκίμπε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό πάντως, να τονίζει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής, ανέφερε πως είναι στο χέρι των παικτών του να βελτιώσουν την εικόνα τους και να κάνουν τους φίλους της Εθνικής ομάδας να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας με το Μαυροβούνιο σε γενικές γραμμές. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε τα τελευταία είκοσι λεπτά και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως μεσοεπιθετικά. Η Ισλανδία που παίζει με 4-4-2 είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά σε σχέση με το Μαυροβούνιο και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο» σχολίασε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x