Αγγλία

Σκόουλς: «Αυτό ήταν το λάθος της Γιουνάιτεντ με Λουκάκου, δεν είναι στράικερ οι Ράσφορντ-Μαρσιάλ»

Έπρεπε να είχαν φροντίσει εκ των προτέρων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αντικατάσταση του Βέλγου επιθετικού, σύμφωνα με τον «θρύλο» της ομάδας, ο οποίος σχολίασε και τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ.

Τη μη ενδεδειγμένη προετοιμασία για την αντικατάσταση του Ρομέλου Λουκάκου -ενώ είχε αποφασίσει ήδη την πώλησή του- καταλογίζει ως το μεγάλο καλοκαιρινό σφάλμα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ο Πολ Σκόουλς.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε την επόμενη μέρα στη γραμμή κρούσης των «κόκκινων διαβόλων», μετά και την παραχώρηση του Βέλγου σέντερ φορ στην Ίντερ. Μάλιστα, στάθηκε στην αδυναμία των Ράσφορντ και Μαρσιάλ στο να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση.

«Στην Γιουνάιτεντ γνώριζαν ότι πρόκειται να πουλήσουν τον Λουκάκου κάποια στιγμή. Το να μην έχουν φροντίσει να βρουν έναν άλλο σέντερ φορ για βασικό, φαντάζει λάθος σε μένα», τόνισε αρχικά ο «θρύλος» της Γιουνάιτεντ στο «talkSPORT».

Δεν μπορούσε προφανώς να μη μιλήσει σε πρώτο πληθυντικό, προσπαθώντας να εξηγήσει τις κινήσεις της αγαπημένης του ομάδας. «Δεν γνωρίζω αν έψαξαν, ή αν απλώς χρονοτρίβησαν. Το να ξεκινάς μία σεζόν χωρίς σέντερ φορ, ενώ είσαι ένα κλαμπ γνωστό για το επιθετικό του στυλ, που στις περιόδους της ακμής του είχες μέχρι και τέσσερις στράικερ και τώρα να έχεις σ’ αυτήν τη θέση τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ, για τους οποίους δεν είσαι και σίγουρος… Είναι εξτρέμ; Είναι σέντερ φορ; Δεν γνωρίζουμε. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα διευθετηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολ Σκόουλς.

Πλέον η Γιουνάιτεντ έχει ξεμείνει χωρίς καθαρόαιμο κεντρικό επιθετικό. Ταυτόχρονα, οι Ράσφορντ και Μαρσιάλ δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τις θέσης, σύμφωνα με τον 44χρονο πρώην χαφ. «Είναι δύσκολο να καταλήξω για το ποια είναι η κατάλληλη θέση για τον Ράσφορντ. Σκέφτομαι ότι όταν ήταν νεαρός, ήταν σίγουρα κεντρικός επιθετικός. Πιστεύω ότι είχε την αίσθηση και την κίνηση που απαιτεί η θέση», υπογράμμισε εν πρώτοις.

«Τον παρατηρώ τώρα και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει την κατάλληλη ψυχραιμία γι’ αυτήν τη θέση. Νομίζω ότι είναι καλύτερος στην αριστερή πλευρά. Τα καλύτερα του ματς τα έχει κάνει εκεί. Θεωρώ ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Μαρσιάλ. Είναι ποδοσφαιριστές με παραπλήσια χαρακτηριστικά», κατέληξε την καλοπροαίρετη κριτική του για τη μεταγραφική πολιτική της Γιουνάιτεντ ο «θρύλος» της.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x