Γενικά

Σοκαρισμένος με την κατάρρευση της Γερμανίας ο Μίλερ: «Ήταν σαν ταινία τρόμου»

Ένιωσε σαν να παίζει σε ταινία τρόμου ο Τόμας Μίλερ, όπως δήλωσε μετά το 2-2 της εθνικής Γερμανίας κόντρα στην Ολλανδία για το Nations League.

Παρόλο που ήταν γενικά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, ο Τόμας Μίλερ που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη χώρα του, δήλωσε σοκαρισμένος με το 2-2 απέναντι στην Ολλανδία για το Nations League.

«Ήταν περίεργο συναίσθημα, αφού ήταν θετική εμφάνιση, που περιμέναμε καιρό. Αμυνθήκαμε καλά για 82 λεπτά και κάναμε κάποιες καλές επιθέσεις. Ένα πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι ότι θα έπρεπε να το κάνουμε 3-0 και να σφραγίσουμε τη νίκη. Ξαφνικά ήταν 2-2 και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, ήταν σαν ταινία τρόμου. Η ομάδα δεν άξιζε να μην κερδίσει, αλλά το αποτέλεσμα είναι τυπικό όλης της χρονιάς μας γενικότερα».

Πάντως ο Μίλερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

«Τελικά θέλουμε να πάρουμε τα θετικά στα επόμενα λίγα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Κανείς δεν μπορεί να δει το μέλλον, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει περισσότερα παιχνίδια μαζί και είναι πιο ενωμένη. Αλλά είμαι λυπημένος που μιλάμε για μια ισοπαλία και όχι για μία νίκη με 3-0».

Ο 29χρονος επιθετικός θεωρεί ότι αυτή είναι η χειρότερη χρονιά για την εθνική ομάδα της Γερμανίας στατιστικά.

«Αν λάβεις υπόψη σου όλη τη χρονιά στατιστικά ήταν η χειρότερη. Όμως πρόσφατα κερδίσαμε νέο μομέντουμ που θα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x