Stoiximan Super League

Σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του ο Γιόχανσον

Μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στην Βέροια η μέρα του Γιάκομπ Γιόχανσον ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά του, καθώς συνόδευσε την γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη τους στο σπίτι τους.

Όλα πάνε περίφημα στη ζωή του Γιάκομπ Γιόχανσον απ’ την περασμένη Παρασκευή. Τότε (25 Σεπτεμβρίου) ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, ενώ οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στα… επαγγελματικά αφού η «Ένωση» πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα την Δευτέρα κόντρα στην Βέροια.

Το καλό τρίτωσε την Τρίτη. Ο Γιόχανσον βρέθηκε για πρώτη φορά σπίτι με τη γυναίκα του μαζί και με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς η κόρη του και η σύζυγό του πήραν «εξιτήριο» από το μαιευτήριο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ο Σουηδός αμυντικός της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς! Ο Γιάκομπ και η σύντροφός του υποδέχθηκαν την κορούλα τους την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Ο Γιόχανσον πιο ευτυχισμένος από ποτέ, άφησε λίγο τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα και βρέθηκε στο πλάι της γυναίκας του. Μετά τη γέννηση της κόρης του χρειάστηκε να ταξιδέψει με την ομάδα του μέχρι τη Βέροια και τελικά να επιτρέψει, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου για να συνοδέψει πίσω στο σπίτι τις γυναίκες της ζωής του. Ο ιατρός του ζευγαριού, κος Πατραμάνης Γεωργαλής Παναγιώτης επιβεβαίωσε την καλή υγεία μητέρας και νεογνού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x