Stoiximan Super League

Στα… κόκκινα ενόψει ΑΕΚ ο Άρης

Με «άγριες διαθέσεις» περίμενε ο Μίχαελ Ένινγκ τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ώστε να τους βάλει στο κλίμα για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το πρωτάθλημα επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δούλεψε χθες στα… κόκκινα με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να τους βάλει στο κλίμα για τα καλά της κυριακάτικης αναμέτρησης με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το θετικό για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Βέλεθ προπονήθηκε για άλλη μία φορά με τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά τη διακοπή.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, και τον Ντουάρτε που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα (αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται).

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Φετφατζίδης, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία, ενώ σήμερα θα επιστρέψει ο Έμαν και αύριο ο Κόρχουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x