Αγγλία

Στην Premier League η Κάρντιφ, έφερε τούμπα τη Νότιγχαμ σε 2 λεπτά και σώθηκε η Μπόλτον!

Την άνοδό της στην Premier League οριστικοποίησε η Κάρντιφ, που δεν χρειάστηκε καν να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική της Championship, αφού η Φούλαμ τα έκανε θάλασσα. Απίστευτη παραμονή για Μπόλτον

Μετά τη Γουλβς, η δεύτερη ομάδα που κέρδισε την παρουσία της στα γήπεδα της Premier League είναι η Κάρντιφ, που μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής της Championship τερμάτισε στη 2η θέση με 90 βαθμούς.

Μάλιστα, στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ρέντινγκ (0-0), η Φούλαμ που μπορούσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημά της, ηττήθηκε στην έδρα της Μπέρμιγχαμ με 3-1, με τους Λονδρέζους να μένουν τελικά στην 3η θέση της βαθμολογίας που την οδηγεί στα play-off ανόδου.

Μαζί με τη Φούλαμ, οι υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους μέσω της διαδικασίας των play-off είναι οι Άστον Βίλα (4η), Μίντλεσμπρο (5η) και Ντέρμπι Κάουντι (6η). Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν είναι Ντέρμπι Κάουντι-Φούλαμ και Μίντλεσμπρο-Άστον Βίλα, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα στη βαθμολογία. Οι δύο νικητές των ζευγαριών θα παίξουν σε μονό τελικό στο «Γουέμπλεϊ».

Μεγάλο θρίλερ υπήρξε για τη μάχη της παραμονής, με την Μπόλτον να κερδίζει το εισιτήριο με κινηματογραφικό τρόπο. Για την ακρίβεια, ήθελε μόνο νίκη στο ματς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο μέχρι το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2. Ωστόσο, με τέρματα στο 87’ και το 88’ έφερε τούμπα το ματς και πήρε τους τρεις βαθμούς (3-2) που ήταν αρκετοί για να βάλει από κάτω τις Μπάρνσλεϊ και Μπέρτον Άλμπιον.

Η ομάδα του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις ηττήθηκε από την Ντέρμπι Κάουντι (4-1) ενώ η Μπέρτον δεν μπόρεσε ούτε εκείνη να νικήσει την Πρέστον, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, ενώ χρειαζόταν μόνο τη νίκη μετά την απίστευτη ανατροπή της Μπόλτον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Championship:

Μπέρμιγχαμ-Φούλαμ 3-1

Μπόλτον-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

Μπρέντφορντ-Χαλ 1-1

Μπρίστολ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-3

Κάρντιφ-Ρέντινγκ 0-0

Ντέρμπι-Μπάρνσλεϊ 4-1

Ίπσουιτς-Μίντλεσμπρο 2-2

Λιντς-ΚΠΡ 2-0

Μίλγουολ-Άστον Βίλα 1-0

Πρέστον-Μπέρτον 2-1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Νόριτς 4-1

Σάντερλαντ-Γουλβς 3-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x