Stoiximan Super League

Στην κυριότητα της ΑΕΛ το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της Λάρισας, κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με το Δήμο Τυρνάβου για το προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1. Η Νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαρίσης εξέδωσε την απόφαση του και απέρριψε την αγωγή του Δήμου Τυρνάβου, που ζητούσε να ακυρωθεί η μεταβίβαση της εκτάσεως που η ΑΕΛ έχει τις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της και να επανέλθει η κυριότητα, τόσο της εκτάσεως όσο και των όσων εγκαταστάσεων έχουν ανοικοδομηθεί επ ‘ αυτής, στην κυριότητα του δήμου Τυρνάβου.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η κυριότητα της συγκεκριμένης έκτασης αλλά και όλων των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Δένδρα ανήκουν κατά 100% στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ η οποία έχει και την κυριότητα του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η αξία τόσο της εκτάσεως όσο και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων που έχουν ανοικοδομηθεί στο προπονητήριο των Δένδρων κατά τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς υπερβαίνουν το ποσό του 1.500.000€ και θεωρείται μαζί με τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού ως ένα από τα 5 καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ελλάδος.

2. Επίσκεψη στα Δένδρα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και συζήτηση τόσο με το προπονητικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x