Stoiximan Super League

Στηρίζει Μαρινάκη ο Χατζηνικολάου

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Χατζηνικολάου πήρε θέση υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την κριτική που ασκείται στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Θέση υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Με αφορμή την κριτική που ασκείται στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε στην εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων, κάνοντας αναφορά, ως παράδειγμα, στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, την προσφορά της στον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα μετά την αποχώρησή της από τα διοικητικά της, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

«Οσοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επικρίνουν ανοήτως τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρακαλούνται πρώτον να κάνουν μια πρόχειρη καταμέτρηση των τίτλων που κατέκτησε η ομάδα επί των ημερών του. Δεύτερον να θυμηθούν τι έπαθε ο Παναθηναϊκός όταν ορισμένοι αμφισβήτησαν την ιστορική του ηγεσία, δηλαδή τη διοίκηση Βαρδινογιάννη. Και τρίτον να αναλογισθούν το στοιχειώδες: Η ομάδα παραμένει ισχυρή και διεκδικεί με αξιώσεις όλους τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...», αναφέρει η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x