Stoiximan Super League

Στις 30 Ιουνίου αρχίζει προετοιμασία ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα (23/05) το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι, για τη νέα σεζόν.

Σε περίπου ένα μήνα από σήμερα, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα θα… σηκώσουν μανίκια. Κι αυτό γιατί, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Ηπείρου, στις 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, που θα διεξαχθεί φέτο2ς στο Καρπενήσι…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Στις 30 Ιουνίου 2018 θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, ξεκινώντας με εργομετρικά το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 στο ΠΕΑΚΙ.

Δευτέρα και Τρίτη, 02/07 και 03/07 αντίστοιχα, σε 2 γκρουπ θα ακολουθήσουν αιματολογικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι τη Δευτέρα 02/07 στις 18.30. Ακολούθως θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι τις 15/7, όπου και θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ στο Καρπενήσι από τις 15 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου 2018 για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x