Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την αρκαδική ΠΑΕ ανέφερε:

«Η αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών και προκλήσεων στην αγορά των ακινήτων και του τουρισμού, αλλά και του τρόπου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε επίπεδο Ευρώπης, ήταν το κύριο αντικείμενο του Ευρωπαϊκού συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Στοκχόλμη στις 20-21 Μαρτίου, από τον διεθνή επενδυτικό οίκο DDC -Financial Group.

Η ατζέντα περιελάμβανε σειρά από κρίσιμα ζητήματα με επίκεντρο αγορές όπως η Ελληνική, Ιταλική, Ισπανική, η αγορά της Πορτογαλίας κ.α.

Η συμμετοχή διεθνών επενδυτών, ομιλητών και καλεσμένων τόνισε το υψηλό ενδιαφέρον κυρίως για αγορές όπως η Ελληνική.
Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή ήταν για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ η εκπροσώπησή της στο Ευρωπαϊκό συνέδριο μέσω της διεθνούς εταιρίας IBF-Intelligent Business Forces, στρατηγικού συνεργάτη του συλλόγου.

Το Club παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων και του τουρισμού, αλλά και των προσπαθειών που γίνονται για την αναθέρμανση οικονομιών σε επίπεδο Ελλάδος και Ευρώπης, καταδεικνύοντας έτσι τον διεθνή προσανατολισμό και εξωστρέφειά του σε κρίσιμα για την κοινωνία ζητήματα, στο πλαίσιο του ρόλου που έχουν τα σύγχρονα και μεγάλα Club στην Ευρώπη και την Αμερική.

Να τονίσουμε ότι η IBF-Intelligent Business Forces είναι διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική ενώ είναι στρατηγικός συνεργάτης του διεθνούς επενδυτικού οίκου DDC-Financial Group.

Ευχαριστούμε τον κ.Albert Sirignano, CEO του DDC-Finacial Group, τον κ.Richard Horton, Managing Partner της DDC-Capital και τον κ.Αγησίλαο Τουμαζάτο, ιδρυτή και CEO της IBF-Intelligent Business Forces».