Euro 2024

Στο Σαράγεβο το ενδιαφέρον, ετοιμάζονται για τελικό Σουηδία και Ολλανδία

Η αναμέτρηση της Βοσνίας με το Βέλγιο, η οποία έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, ξεχωρίζει από το αποψινό μενού των προκριματικών. Νίκες πριν τον «τελικό» της Τρίτης θέλουν Σουηδία και Ολλανδία.

Εννέα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό (7/10) πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 για την ευρωπαϊκή ζώνη.

Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας, τόσο λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος όσο και λόγω ονομάτων είναι αυτό ανάμεσα στην Βοσνία και το Βέλγιο που θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο (19:00). Ένα ματς που επηρεάζει άμεσα και την πορεία της Εθνικής Ελλάδος, καθώς σε περίπτωση που οι Βόσνιοι δεν καταφέρουν να επικρατήσουν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία κερδίζοντας την Κύπρο (21:45) να βρεθεί στην 2η θέση του 8ου ομίλου.

Από εκεί και πέρα, για τον 1ο όμιλο, Σουηδία και Ολλανδία θέλουν να συνεχίσουν με νίκες κόντρα σε Λουξεμβούργο και Λευκορωσία αντίστοιχα, πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο μεταξύ τους «τελικό της Τρίτης», όπου θα κριθεί εν πολλοίς το ποια ομάδα θα τερματίσει στην 2η θέση. Στο τρίτο παιχνίδι, η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Γαλλία.

Τέλος, για τον 9ο όμιλο Ελβετία και Πορτογαλία θέλουν να φτάσουν όσο γίνεται πιο εύκολα στη νίκη απέναντι στις Ουγγαρία και Ανδόρα, πριν δώσουν ραντεβού την Τρίτη στη Λισαβόνα, όπου και θα αποφασιστεί ποια ομάδα θα τερματίσει στην 1η θέση και θα σφραγίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

Σουηδία - Λουξεμβούργο 19:00
Λευκορωσία - Ολλανδία 21:45
Βουλγαρία - Γαλλία 21:45

2ος Όμιλος

Νησιά Φερόε - Λετονία 19:00
Ανδόρα - Πορτογαλία 21:45
Ελβετία - Ουγγαρία 21:45

8ος Όμιλος

Γιβραλτάρ - Εσθονία 19:00
Βοσνία - Βέλγιο 19:00
Κύπρος - Ελλάδα 21:45 (ΣΚΑΙ, Cosmote TV, ΣΠΟΡ FM 94,6)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x