Αγγλία

Στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ οι Καρβάλιο και Μάριο

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προσθέσει στη μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού τα ονόματα των Γουίλιαμ Καρβάλιο και Ζοάο Μάριο.

Οι σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψαν το περασμένο Σάββατο στην Πορτογαλία για παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μοϊρένσε και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-1). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι κατάσκοποι από το Μάντσεστερ παρακολούθησαν δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια αρκετές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξη του Καρβάλιο που θεωρείται στη χώρα του ένα από τα καλύτερα ταλέντα. Ο 24χρονος μέσος διανύει την καλύτερη του σεζόν και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοσή του γενικά στα φετινά παιχνίδια, ώστε το καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτησή του. Το όνομα του διεθνούς άσου έχει συνδεθεί πριν λίγους μήνες και με την Άρσεναλ, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση από πλευράς «κανονιέρηδων».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον 23χρονο, Ζοάο Μάριο, και αυτό που προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Αγγλία είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμπεριληφθεί στη μεταγραφική λίστα της Γιουνάιτεντ τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ακραίος μέσος είναι από τους σημαντικότερους παίκτες των «λιονταριών» και σίγουρα το καλοκαίρι στο παιχνίδι για την διεκδίκησή του μπουν αρκετές μεγάλες ομάδες.

Αν τελικά ο αγγλικός σύλλογος αποφασίσει σε λίγους μήνες να κάνει επίσημη πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές, τότε ίσως να έχει πλεονέκτημα κόντρα σε άλλες ομάδες που θα θελήσουν να μπουν «σφήνα» λόγω των καλών σχέσεων που υπάρχουν με την Σπόρτινγκ.

Δύο παίκτες στο παρελθόν άφησαν το «Ζοσέ Αλβαλάδε» και πήραν το δρόμο για το «Όλντ Τράφορντ». Το 2003 ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε στους «κόκκινους διαβόλους» 15 εκατ. ευρώ και μετά από τέσσερα χρόνια τον ακολούθησε στο «Θέατρο των ονείρων» ο Νάνι.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x